thumbnail
thumbnail thumbnail

Westlandsetuin 4

3544 NE Utrecht

110 m2 woonoppervlak
1.560 m2 perceel
3 slaapkamers
€ 1.250.000,- k.k.

Te koop: een waanzinnig paradijs in Leidsche Rijn.

Op een bijzonder mooie en rustige lokatie in Leidsche Rijn bieden wij aan; deze voormalige tuinderswoning met appelschuur welke als garage en berging in gebruik is alsmede een ruime plantenkas.

Let op! Dit is een waanzinnige kans; de gehele kavel betreft bouwvlak, vraag uw (NVM)aankoopmakelaar naar de voordelen en mogelijkheden hiervan.

BIJZONDERHEDEN
– TOP-locatie in Leidsche Rijn
– zeer riante kavel van 1560 m2
– De diepe voor-, zij- en achtertuin biedt altijd zowel zon als schaduw.
– voorzien van meerdere bijgebouwen
– mogelijkheden voor het bouwen van een riante villa met bijgebouwen
– Parkeergelegenheid genoeg
– mogelijkheden voor wonen, werken en recreëren aan huis.
– Sfeervol aangelegde tuin.
– Diverse winkels, scholen, kinderopvang, bibliotheek, bus- en treinstation en het Maximapark op loopafstand!
– Zeer goede verbinding met de uitvalswegen A2 en A12
– Elke dag een beetje vakantie!

De landelijke woning is eenvoudig en verdient een modernisering. Maar het is ook mogelijk om geheel naar eigen wensen een woning te laten bouwen op dit prachtige ruime perceel van 1560 m2.

De huidige woning heeft de volgende indeling: Begane grond entree hal met daarop uitkomend het toilet, een badkamer met douche en vaste wastafel. Zonnige woonkamer met aan drie zijden ramen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een gesloten keuken met een eenvoudig keukenblok, met daarnaast een ruime bijkeuken welke tevens dient als achter entree.

Op de eerste verdieping komen de drie slaapkamers uit op een centraal gelegen hal. Hier bevindt zich ook een kast met daarin de cv-installatie. De wanden hiervan zijn mogelijk met asbesthoudend materiaal bekleed.

Op het terrein bevindt zich ook een grote voormalige van hout. Het dak is mogelijk van asbesthoudende golfplaten. Daarnaast is er nog een ruime plantenkas voor de kweek en overwintering van potplanten. Hierin bevindt zich ook de grondwaterpomp voor de besproeiing.

Voor de rondleiding neem contact met ons op via info@leidscherijnmakelaars.nl en wij laten je de woning en de tuin graag zien!

Brochures

Downloaden

Foto's