thumbnail
thumbnail thumbnail

Veenhof 30

3515 EW Utrecht

29 m2 woonoppervlak
1 slaapkamers
1985 bouwjaar
€ 185.000,- k.k.

2-KAMER STUDIO-APPARTEMENT AAN EEN HOFJE LANGS DE VECHT

GESCHIKT VOOR O.A. BELEGGERS EN STARTERS!

Verscholen achter een poort aan de Lauwerecht ligt de Veenhof, met gemeentelijke tuin en daaraan een kleinschalig appartementen complex. Het hofje is gelegen aan de Vecht en is alleen overdag toegankelijk voor het publiek. Voor de mensen die het leuk vinden worden er vrijblijvende klusmiddagen georganiseerd met omliggende bewoners en de liefhebbers kunnen zelfs groenten en fruit oogsten uit de tuin!

Veenhof 30 is een licht appartement wat is gelegen op de eerste etage en uitkijkt over de binnentuin. Op de op het zuiden gerichte galerij word gedoogd een zitje te maken en wat bloempotten te zetten zolang het niet op de loop staat. Op deze beschutte plek kun je lekker het jaar rond van het zonnetje genieten en in de zomer kun je de boten over de Vecht voorbij zien varen.

De woning is in 2017 helemaal opgeknapt en verbouwd. Binnen is de woning slim ingericht waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de oppervlakte. De woonkamer laat zich goed indelen waardoor er plaats is voor een eethoek en een zitgedeelte. De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterkant en heeft een verhoogd slaap-platform waaronder een een grote opbergruimte is gecreëerd. Door het grote raam is dit een prettige ruimte die uitstekend te ventileren is. De badkamer is nog origineel en biedt veel ruimte.

Op de begane grond is er een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging voor het gebruik van de bewoners van dit complex.

Het complex met 10 appartementen heeft een zeer gezonde VVE met een kleine maandelijkse bijdrage van € 55,60. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig en het buitenschilderwerk is in 2018 nog gedaan.

Veenhof 30 te Utrecht is ideaal, omdat:
– Het op 10 minuten lopen van het winkelcentrum van de binnenstad ligt,
– Het op een besloten hofje ligt waardoor je optimale privacy hebt,
– Het vrij uitkijkt over de binnentuin waardoor je een ruimtelijk gevoel krijgt,
– Het een optimale indeling heeft mét slaapkamer,
– Het in 2017 is opgeknapt en o.a. is voorzien van nieuw stucwerk,
– Het een kleinschalig complex is met een hele gezonde VVE,
– Het geschikt is voor verhuur.

Indeling
Entree. Hal met meterkast. Woonkamer met open keuken en grote raampartij. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat en combi-oven.
Slaapkamer met veel bergruimte onder het verhoogde slaap-platform van 1,4m breed en een grote raampartij. Technische ruimte met CV-ketel. Badkamer voorzien van ruime douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Ben jij benieuwd naar deze woning? Neem dan contact op met je aankoop-makelaar.

Foto's