thumbnail
thumbnail thumbnail

Sterrenbos 53

3511 ET Utrecht

108 m2 woonoppervlak
3 slaapkamers
1996 bouwjaar
€ 675.000,- k.k.

In het centrum van Utrecht, temidden van fraaie oude én nieuwe gebouwen, ligt dit zeer royale 4-kamer topappartement met ruime berging, eigen parkeerplaats en zonneterras over de gehele breedte.
Het appartement heeft een zeer fraai uitzicht over de skyline van Utrecht: de Rabo towers, de Inktpot, het rijksmonumentale Sterrenhof en meer. Het op het zuidwesten gelegen terras ligt zo vrij en goed op de zon dat het hier meer dan genieten is.

De indeling is als volgt: centrale entree, ruime, zeer verzorgde centrale hal, trappenhuis en lift.

Entree appartement, ruime hal met meterkast, zeer royale woonkamer met open keuken met alle gebruikelijke apparatuur en toegang tot het terras. Via de hal bereikt men het toilet, de bergkast met opstelplaats wasapparatuur en mechanische vantilatie, de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designratiator. Voorts treft men hier een ruime hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon, een tweede slaapkamer eveneens aan de achterzijde gelegen en een derde slaapkamer, gelegen aan de voorzijde.
In de onderbouw bevinden zich nog de ruim bemeten eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder alsmede de eigen berging.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1996
– woonoppervlakte ruim 108 m2
– energielabel B
– verwarming en warm water middels stadsverwarming
– volledig geïsoleerd
– zeer gezonde en actieve VvE
– op het dak van het gebouw zijn zonnepanelen geplaatst, hiermee zijn de energiekosten ten aanzien van de algemene ruimten aanzienlijk verlaagd.
– royale eigen berging
– eigen parkeerplaats in de overdekte en afgesloten parkeergarage
– de parkeerplaatsen zijn voorzien van automatische LED-verlichting
– erfpacht, de canon is eeuwigdurend afgekocht. (Erfpacht voorwaarden 1989)

P.S. Sterrenbos was een wandelpark en militair oefenterrein in de stad Utrecht. Vandaag de dag is het terrein bebouwd en is de naam overgebleven als straatnaam. Neem gerust contact op voor een bezichtiging.

Brochures

Downloaden

Foto's