thumbnail
thumbnail thumbnail

Leo Ascherhof 23

3543 BL Utrecht

128 m2 woonoppervlak
2.571 m2 perceel
2 slaapkamers
2004 bouwjaar
€ 635.000,- k.k.

GELIJKVLOERS WONEN, in een zeer ROYALE en MODERNE bungalow? Dat kan in deze PATIO-BUNGALOW met GARAGE in stadsdeel Terwijde.

Het Leo Ascherhof laat zich kenmerken door een rustig privé hof, met volop parkeergelegenheid en een wel zeer ruime opzet. Ook de verbinding met het Centrum is inmiddels perfect via CS Terwijde. Naast een goede ligging beschikt de bungalow over een moderne woonkeuken, ruime patio (40 m²), twee ruime slaapkamers, voorheen drie, badkamer met ligbad en douchecabine en een zeer ruime garage (22 m²). De woning heeft een plafondhoogte van ca. 3 meter.

Indeling

Entree, ruime hal met deur naar de garage; de speelse living heeft fraaie dubbele openslaande deuren naar de patio, aan de voorzijde is de woonkeuken gesitueerd in lichte kleurstelling v.v. alle apparatuur. (woonkamer en woonkeuken samen 58 m²).

Via de woonkamer is de ruime tussengang bereikbaar deze geeft toegang tot een modern toilet, 2 slaapkamers en de badkamer.De grootste slaapkamer was voorheen 2 kamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en wastafelmeubel. De twee slaapkamers zijn beide ruim (22 en 17 m²) en hebben via een openslaande deur toegang tot de patio.

De patio, met veel privacy, is ruim 40 m² groot en fraai aangelegd met sierbestrating en een buiten haard.

De brede garage (4.29 x 5.08 m) is betegeld en geeft toegang tot de bergkast met wasmachine en droger aansluiting.

De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van de voorzieningen, de A-2, de A-12 en op tien autominuten van het centrum van Utrecht en met het openbaar vervoer 5 minuten.
Verwarming en warmwater via de stadsverwarming, inhoud 450 m³, perceeloppervlak 212 m² en woonoppervlak 130 m² (exclusief garage).

Bijzonderheden

– DE woning dient weer naar de huidige maatstaven opgefrist te worden ;
– Grote garage;
– Optimaal geïsoleerd;
– Ideaal voor diegene die niet in een appartement maar wel gelijkvloers willen wonen;
– De keuken is v.v. vaatwasmachine, inductie kookplaat, combimagnetron en afzuigschouw;
– Alle bewoners van de Leo Ascherhof zijn mede eigenaar van het binnenterrein met meerdere parkeerplaatsen (Mandeligheid);
– Maandelijks wordt € 10,– bijgedragen voor het onderhoud van het terrein.

Foto's