thumbnail
thumbnail thumbnail

Jan Wolkerssingel 209

3541 AA Utrecht

205 m2 woonoppervlak
249 m2 perceel
5 slaapkamers
2016 bouwjaar
€ 850.000,- k.k.

‘De parel’ van de Jan Wolkersingel komt beschikbaar; een statig en duurzaam herenhuis op een geweldige locatie in Leidsche Rijn.

Deze woning is qua vierkantemeters woonoppervlakte, perceelgrootte, ligging, tuin, parkeergelegenheden en afwerking, absoluut het beste wat deze omgeving te bieden heeft.

Hoe zou het zijn om hier te wonen met vrij zicht aan de voor- en achterzijde. Wellicht zo..

Na een drukke werkdag kom je thuis op deze rustige locatie aan het water, midden in het centrum van Leidsche Rijn. Je parkeert de auto onder je eigen carport (2 eigen parkeerplaatsen) en wandelt door de maar liefst 15-meter diepe achtertuin naar de veranda.. avondzon, drankje, BBQ en gaan!

Ook voor thuiswerkers biedt dit oord een mooie uitkomst omdat ruim 205m2 woonoppervlak genoeg ruimte biedt voor kantoor aan huis. Je loopt zo naar de overkant, het bruisende Leidsche Rijn Centrum in, voorzien van diverse speciaalzaken, een slager, een bakker, terrasjes, wijnbar en verschillende restaurants.

BIJZONDERHEDEN VAN DE WONING
– Riant woonoppervlakte van meer dan 205 m².
– 2 parkeerplaatsen in eigendom onder de carport.
– Groot perceel, van 249 m2.
– Achtertuin van circa 15 meter diep, gelegen op het zuidwesten.
– Hoge plafonds.
– Luxe woonkeuken uitgerust met koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven/magnetron, (stoom)oven en Quooker.
– Wonen met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.
– Energielabel A. (volledig geïsoleerd, CO2-gestuurde mechanische ventilatie)
– 8 zonnepanelen (opbrengst ruim 2000Wp en ruimte voor uitbreiding)
– 4 zeer riante slaapkamers.
– 2 moderne badkamers.
– Elke dag een beetje vakantie!

BIJZONDERHEDEN LOCATIE
– TOP-locatie aan de rand van het Leidsche Rijn Centrum, met werkelijk alle denkbare voorzieningen op loopafstand.
– Diverse winkels, scholen, kinderopvang, bibliotheek, bus- en treinstation en het Maximapark, ook allemaal op loopafstand.
– Zeer goede verbinding met de uitvalswegen A2, A12, A27

Beter, groter en mooier wordt het niet.

Een gevoel van vrijheid wordt gecreëerd doordat je vanuit de woning vrij zicht hebt op de Grauwaartsingel aan de voorzijde of de diepe achtertuin aan de achterzijde. Het ruimtelijke gevoel wordt verstrekt door de enorm hoge plafonds.

Over de hele breedte van de achtergevel bevinden zich openslaande deuren naar de diepe, zuidwestelijk gelegen achtertuin waardoor binnen en buiten met elkaar verweven raakt. De veranda voorzien van buitenkeuken biedt een prachtige plek tussen binnen en buiten. Het elektrische lamellendak geeft de mogelijkheid om licht, zon en wind nauwkeurig af te stemmen naar wens.

Aan de voorkant, is een ruime, luxe woonkeuken gesitueerd voorzien van vrijstaand kookeiland. Echt een must voor kookliefhebbers en gasten die rondom het hele kookeiland kunnen plaatsnemen.

De eerste verdieping beschikt over 2 zeer riante slaapkamers en een moderne badkamer v.v. inloop(regen)douche, ligbad, dubbel wastafelmeubel en toilet. Met name de masterbedroom is buitengewoon luxe met een oppervlakte van maar liefst 30m2 en voorzien van grote inloopkast en dubbele openslaande deuren naar het balkon. De tweede verdieping biedt ruimte aan nog twee riante slaapkamers (elk ruim 20m2), een werkkamer en de tweede badkamer, eveneens voorzien van inloop(regen)douche, wastafelmeubel en toilet.

Voor de rondleiding neem contact met ons op via Leidsche Rijn Makelaars en wij laten je de woning en de tuin graag zien!

Brochures

Downloaden

Foto's