thumbnail
thumbnail thumbnail

Amsterdamsestraatweg 901

3555 HN Utrecht

111 m2 woonoppervlak
145 m2 perceel
4 slaapkamers
€ 249.500,- k.k.

Ruime hoekwoning met vrij uitzicht!

Deze hoekwoning is ideaal gelegen aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht met vrij uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Het woonhuis is licht en ruim en voorzien van vele ramen met vrij uitzicht. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en beide verdiepingen hebben hoge plafonds. De vloer en wanden van de hal, het toilet en de doucheruimte zijn voorzien van authentieke tegels.

Begane grond
Aan de zijkant van het huis is de entree met trapopgang en toegang naar het toilet, de woonkeuken en de woonkamer.
De woonkamer is over de volle breedte aan de voorzijde van het huis gelegen en is aan twee zijden voorzien van ramen; dit maakt de woonkamer licht en ruim en het geeft een fantastisch uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.
Vanuit de compleet ingerichte woonkeuken zijn de besloten achtertuin en de doucheruimte bereikbaar. In de keuken is een diepe opbergkast en in de hal bevinden zich twee opbergkasten, in een daarvan is de CV-ketel (2015) opgesteld.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop en vier goed bemeten slaapkamers. Door de rechte wanden zijn alle ruimtes optimaal te gebruiken en ruim.

De tuin
De grotendeels betegelde achtertuin met achterom is omsloten door een muur en biedt derhalve veel privacy. Achter in de tuin staat over de volle breedte van het perceel een stenen berging. In de vorstvrije berging zijn de aansluitingen van de wasmachine en de droger.

De omgeving
Binnen 10 minuten zijn zowel de binnenstad van Utrecht als het hart van Maarssen-dorp bereikbaar met alle denkbare voorzieningen. De bus stopt nagenoeg voor de deur, het NS-station Zuilen is op korte afstand en de uitvalswegen zijn op 5 autominuten bereikbaar. Parkeren zonder parkeervergunning.

Pluspunten van het woonhuis:
– Ruime hoekwoning met vrij uitzicht;
– Optimale benutting van de ruimtes op de eerste verdieping door de rechte wanden en
– Goede bereikbaar met openbaar vervoer en nabij de uitvalswegen.
– Het hele huis is voorzien van stucwerk.

Wilt u meer weten over dit ruime leefhuis of vrijblijvend een bezichtiging aanvragen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij begeleiden u graag.

” Makelen is ons vak, Wonen onze passie”

Foto's