thumbnail
thumbnail thumbnail

Stationsweg 10

3603 EE Maarssen

206 m2 woonoppervlak
495 m2 perceel
5 slaapkamers
1939 bouwjaar
€ 1.325.000,- k.k.

Een unieke combinatie van de jaren dertig en toekomstbestendig wonen!

In deze solide, riante en charmante jaren 30 woning zijn alle authentieke details en elementen uitstekend bewaard gebleven, tegelijkertijd is deze woning compleet verduurzaamd ( label A) en bijna geheel zelfvoorzienend! Het is een echt familiehuis met maar liefst 5 slaapkamers,2 badkamers en een diepe voor -en een op het westen gelegen achtertuin. De woning biedt tevens de mogelijkheid voor bedrijf/praktijk aan huis.

De woning is gelegen aan één van de aantrekkelijkste straten van het Vechtdorp Maarssen; de Stationsweg. Deze prachtige oude en rustige, kindvriendelijke, zeer centraal gelegen laan wordt verfraaid door veel groen en grote bomen.Tevens is op loopafstand het historische centrum van Maarssen en op 5 minuten fietsen het NS-station.

Deze ruime goed onderhouden halfvrijstaande villa heeft enerzijds alle kenmerken en indeling van een 30er-jarenhuis, maar wel met de extra toevoegingen dat het huis hedendaags maakt. Zoals een zeer ruime woonkeuken, de traditionele kamer en suite , een heerlijke tuinkamer en een extra werkruimte op de begane grond, 23 zonnepanelen en de voorzieningen om de gasrekening bijzonder laag te houden. Kortom een comfortabel en sfeervol huis dat aan de toekomst is aangepast.

Kenmerken:
– degelijke jaren-30 woning, type 2-kap.
-veel leefruimte 225 m2
– met sfeervolle elementen; glas-in-lood ramen/deuren, originele schouwen, dakoverstekken, woonkamer ensuite, tegelhal etc.
-Ruime. beganegrond met centraal gelegen leef en woonkeuken
– duurzaam; Energielabel A; bijna geheel zelfvoorzienend, warmtepomp 2022, 23 zonnepanelen (2020/2022)
– ruime voor-, zij-, en achtertuin, perceel 495 m2 met veel privacy.
-ruime oprit met parkeermogelijkheid van 3 autos en een eigen laadpaal
– mogelijkheid tot bedrijf/praktijk aan huis, gastenverblijf of slaapvertrek gelijkvloers.
– fantastische locatie, rustige, kinderrijke en sfeervolle laan.
– centrale ligging in het oude dorp met alle voorzieningen binnen handbereik, zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit Utrecht en Amsterdam .

Neem gerust contact op om deze unieke woning te bezichtigen

Leidsche Rijn Makelaars.

De bewoners vertellen:
Wij hebben hier de afgelopen 12 jaar met heel veel plezier gewoond. Het huis, de tuin, de centrale ligging, het paste in deze fase van ons familieleven. Inmiddels zijn onze kinderen uitgevlogen en beginnen we aan een nieuw avontuur. Daarom zijn we (met een beetje pijn in ons hart) op zoek naar een andere plek. We hopen dat de nieuwe bewoners net als ons hier gaan genieten.

Foto's