thumbnail
thumbnail thumbnail

Maire Hofstedelaan 9

3601 BP Maarssen

183 m2 woonoppervlak
972 m2 perceel
7 slaapkamers
1968 bouwjaar
€ 725.000,- k.k.

Vrijstaande semibungalow gelegen aan vaart met schilderachtig uitzicht over de Bethunepolder

Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze vrijstaande semibungalow. Waar u overdag het gemak kunt ervaren van wonen in Maarssen-Dorp en u aan het einde van de dag aan de drukte kunt ontsnappen en genieten van de prachtige vergezichten van de Bethunepolder.

Deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige en ruim opgezette straat in een kindvriendelijke buurt. Voorzieningen zoals scholen en winkels zijn op loopafstand en uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam zijn snel te bereiken. Wat deze woning echt bijzonder maakt is dat u bij het bij betreden van de woning de drukte achter u kunt laten en in de tuin kunt genieten van de rust en het fantastische uitzicht over het water den de weilanden.

Deze solide semibungalow is gebouwd in 1968 en dient te worden gemoderniseerd. De woning biedt verscheidene mogelijkheden van wonen op de begane grond tot het vormen van een riant gezinshuis.

Indeling;
Begane grond:
Entree met vierkante hal en trapopgang. In de hal bevindt zich de meterkast, een toilet en toegang tot de voorraad kelder, keuken en woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van houtkachel en grote raampartijen. Via de woonkamer is er een doorgang naar de woonkeuken welke uitzicht biedt over de polder. Via de keuken bereikt u de garage en een gang naar de slaapvertrekken. De gang is voorzien van inbouwkasten en biedt toegang tot 4 slaapkamers en een kleine badkamer.
De ruime garage is voorzien van krachtstroom en een tweede vaste trap met luik naar de 1e verdieping. Achter de garage ligt een deels gefundeerde schuur.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping treft u een zeer royale open ruimte met toegang tot 3 slaapkamers. De verdieping is eenvoudig opnieuw in te delen en biedt voldoende ruimte voor 4 ruime slaapkamers en een badkamer.

Tuin:
De woning is in het midden van het ruime perceel (972 m2) gesitueerd en biedt op ieder moment van de dag wel een prettige plek uit de wind en in de zon. De entree wordt gekenmerkt door een bijzondere conifeer, de Taiwania cryptomerioides, welke elders alleen in Horti Botanici te vinden is. Vanuit de achtertuin heeft u fenomenaal uitzicht over de polder, maar ook de ruime zijtuin biedt volop mogelijkheden.

Kenmerken van de woning;
-Uitstekende ligging aan een vaart aan de rand van Maarssen-Dorp.
-Schilderachtig en weids uitzicht over de Bethunepolder.
-Gelegen in een rustige straat in kindvriendelijke wijk.
-Riante tuin van 972 m2.
-Solide woning met veel mogelijkheden.
-Behoeft gemoderniseerd te worden.
-Gelijkvloers wonen behoort tot een van de mogelijkheden.

Foto's