thumbnail
thumbnail thumbnail

De Hoopkade 57

3604 DV Maarssen

162 m2 woonoppervlak
427 m2 perceel
4 slaapkamers
€ 985.000,- k.k.

Direct aan de Vecht in Op Buuren gelegen modern herenhuis met eigen parkeerplaats in parkeergarage. Dit wit gestucte herenhuis heeft een verrassende indeling met een woonkamer van 3,35 meter hoog.

De grote ramen geven u een prachtige uitzicht op de Vecht aan de ene kant en op de besloten tuin aan de andere kant. De achtertuin is gelegen op het zuiden. Op Buuren heeft goede verbindingen zowel met openbaar als eigen vervoer met Utrecht en Amsterdam.

Indeling entree ruime hal welke aan de linker zijde toegang biedt aan de royale woonkamer met een vrijstaande open haard en schuifdeuren naar de tuin. De woonkeuken met kookeiland vormt een geheel met de living. Aan de rechter zijde van de hal is vier treetjes hoger een ruime studeerkamer. Vaste trap leidt naar de eerste etage met een lichte overloop. Hierop komen drie slaapkamers op uit, een badkamer met inloop douche en separaat toilet. De hoofdslaapkamer heeft veel ingebouwde kastruimte en panoramisch uitzicht over de Vecht. Tevens heeft het 1 openslaande deur naar een intiem dakterras. De tuin is op het zuiden gelegen en daarin bevind zich een grote houten berging. Achter de tuin is een kleine binnenplaats waar wat speelattributen voor de kleinste onder ons zijn. Deze binnenplaats is geheel afgesloten. Van hieruit kunt u ook naar de openbare weg alsmede naar de parkeergarage.waar er een parkeerplaats is voor een auto. Mogelijkheid voor het kopen van een tweede parkeerplaats is mogelijk. De gehele woning is luxe afgewerkt en voorzien van airconditioning en vloerverwarming.

Brochures

Downloaden

Foto's