thumbnail
thumbnail thumbnail

Laan van Laag Kanje 1-2423

3951 KD Maarn

82 m2 woonoppervlak
1 m2 perceel
3 slaapkamers
€ 289.000,- k.k.

Zoekt u een plek waar u heerlijk kunt onthaasten? Uniek aanbod voor natuurliefhebbers!

Dit goed onderhouden recreatiewoning ligt aan de rand van het EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Dit vijf sterren park ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug naast het Henschotermeer, een unieke zwemplas. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend om eindeloos te wandelen en te fietsen. Het park is goed bereikbaar met openbaar vervoer, waarbij het NS station Maarn op 5 minuten fietsafstand is.

In top conditie. Dit oerdegelijke, vrijstaande en volkomen vrij gelegen Log House. Deze recreatiewoning ligt op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Een vijf sterren park met diverse faciliteiten voor jong en oud. Het vakantiepark in Utrecht is zeer centraal in Nederland gelegen. Midden op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Wandelend naar het Recreatiegebied Henschotermeer en voor de dagelijkse boodschappen is het centrum van Maarn binnen vijf fietsminuten bereikbaar. Hier bevindt zich ook een NS station. Het in 2005 gebouwde Log House is als volgt ingedeeld:Overkapte Veranda, Entree hal met toilet en badkamer met wastafel en douche, woonkamer met houtbrander en open keuken met een kookeiland , slaapkamer , tweede kamer welke thans in gebruik is als wasruimte en berging . Er is een eenvoudige mogelijkheid om een derde kamer te realiseren . De woning wordt heerlijk verwarmd door middel van een elektrische verwarming en/of houtkachel.. De vliering is bereikbaar via een vlisotrap. Bijzonderheden: U huurt de kavel (ca 1000m2) van Europarcs waarbij het parkreglement en de recronvoorwaarden van toepassing zijn. U koopt de recreatiewoning voor eigen gebruik. Vrienden, familie en kennissen zijn toegestaan. Warm watervoorziening door middel van elektrische boiler.(eigendom). Overige heffingen: prijslijst op aanvraag beschikbaar. Woonoppervlakte 82 m2.

Over het perceel:
Perceel 2423 is circa 1000m² groot. U huurt de kavel van Europarcs voor 4750 euro per jaar met het parkreglement en de Recron voorwaarden.

Eigen gebruik en/of verhuur:
U koopt de recreatiewoning voor eigen gebruik. Vrienden, familie en kennissen zijn toegestaan.

Ligging EuroParcs Resort de Utrechtse Heuvelrug:
Geniet ‘op hoogte’ van de hoogteverschillen in De Utrechtse Heuvelrug. Want dat houdt EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in: comfort mét een veelzijdige natuurbeleving! Bos, heide, zandverstuivingen, grasland, water en hoogteverschillen die zich lenen voor mooie avonturen te voet of op de fiets: de directe omgeving van vakantiepark Utrechtse Heuvelrug heeft het allemaal en meer dan dat.
Bij dit park zijn diverse voorzieningen: zwembad , speeltuin, (à la carte) restaurant, snackbar en mini shop.

Bijzonderheden:
• Volledig geïsoleerd
• Perceel oppervlakte: Ca. 1000 m²
• Woonoppervlakte: Ca. 82m²
• Op loopafstand van het Recreatiegebied Henschotermeer
• Dorp Maarn op loopafstand met diverse winkelvoorzieningen
• Op 5 minuten fietsafstand van NS station Maarn
• Goed onderhouden tuin
• Huurkavel 4750 euro per jaar
• Verwarmd door elektrische verwarming en hout kachel
• Wifi/TV: via eigen KPN aansluiting
• 5 sterren park met veel faciliteiten
• Parkeren op eigen terrein
• Aanvaarding in overleg

Foto's