thumbnail
thumbnail thumbnail

Lichtenberglaan 18

3454 CV De Meern

123 m2 woonoppervlak
128 m2 perceel
5 slaapkamers
1967 bouwjaar
€ 398.000,- k.k.

Dit is uw. kans om een volwaardige eengezinswoning onder de 400.000 euro in de regio van Utrecht te kopen !!! In het sfeervolle oude dorp van De Meern, om de hoek van het uitgestrekte Mauritspark, kom je deze eigentijdse tussenwoning tegen. Met gevoel voor sfeer en smaak zonder de charme van de oude woning uit het oog te verliezen. Deze eengezinswoning kenmerkt zich door een ruime voor- én achtertuin, volop bergruimte, drie slaapkamers. De brede straat oogt gezellig en dorps met klinkerstenen en volwassen bomen.

Alle wenselijke voorzieningen zijn op loopafstand: het dorpscentrum, scholen, winkelcentrum Mereveldplein, het Mauritspark, bedrijventerrein en waterplas Strijkviertel, openbaar vervoersaansluitingen, meerdere onderwijsvoorzieningen, een dierenweide en diverse sportfaciliteiten. De snelwegen A2 en A12 alsmede de stad Utrecht zijn goed bereikbaar.

Begane grond: Via de voortuin kom je aan bij de entree van de woning. Hierna stap je binnen in de sfeervolle woonkamer (34 m²), voorzien van ruime leefkeuken met diverse apparatuur zoals een cooker.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 123 m²;
– Gelegen op eigen grond;
– Breed dakkapel op de tweede verdieping;
– Bouwjaar 1967;
– ruime voortuin en ruime achtertuin

Interesse in dit huis? plan gerust een bezichtiging in.

Brochures

Downloaden

Foto's