Kwaliteit en veelzijdigheid

Leidsche Rijn makelaars is een full service NVM-makelaarskantoor. Wij leveren maatwerk gericht op maximaal resultaat en uiterst tevreden klanten. Je kan bij ons terecht voor:• 

• Verkoopmakelaar, aankoopmakelaar
• Aankoop en verkoop van huizen in de regio Utrecht.
• NWWI-taxaties, overige taxaties en waardebepalingen
• Verhuur- en aanhuurbemiddeling

StockSnap_HR14ZM8N70 kopie

Zorgeloos naar succes

Met de aan- of verkoop van een woning sta je voor een impactvolle verandering. Voor vele een niet-alledaags proces waarbij juridische, bouwkundige en commerciële deskundigheid onmisbaar is. Een goede makelaar overziet het geheel en weet op het juiste moment de risico’s te beperken, teleurstellingen te voorkomen en de kansen te benutten!

Leidsche Rijn Makelaars is een team met ambitie gekenmerkt door een professionele en een soms vernieuwende aanpak. Met onze kennis en ervaring kun je vertrouwen op een zorgeloos proces en een succesvol en verrijkend resultaat. Daarbij is integriteit en deskundigheid de standaard. Maar wij doen meer. Met uitgesproken passie en plezier gaan wij visiegericht te werk; verbinden is verrijken.

Verbinden is verrijken

Wij begrijpen dat wonen steeds complexer wordt. ‘Thuis’ is de plek waar je samenkomt, werkt, leert, sport, ontspant en recreëert. 

Met inzicht en creativiteit brengen wij mensen, wensen en woningen dichter bij elkaar. Hoe beter de match, des te mooier de deal. Wij hebben exclusief tijd en aandacht voor iedereen. Zowel onze klanten als potentiële kopers kunnen rekenen op een persoonlijke en betrokken aanpak. Daarbij streven wij naar uiterst tevreden klanten en een deal waar alle partijen blij mee zijn, nu en in de toekomst. 

Utrecht en omgeving

Sinds 1936 zijn wij met de grootste kennis actief in de stad Utrecht en in de regio. Hier wonen en werken wij. Wij kennen de markt, de stad, de omgeving en de mensen. Wij weten wij waar we het over hebben én waar we het moeten zoeken.

Al in de ontwerpfase van Leidsche Rijn, zagen wij het bruisende toekomstperspectief van deze (nieuwe) Utrechtse wijk. Bereikbaarheid, architectuur en duurzaamheid komen hier samen in een moderne cultuur. Voor ons is dat de reden geweest om in 2018, hier als één van de eerste makelaarskantoren een nieuw filiaal te openen. 

Team Leidsche Rijn Makelaars

Welkom bij Leidsche Rijn makelaars. Wij staan voor u klaar. Betrouwbare informatie en koffie is gratis.

Reinier Rijke

NVM makelaar & taxateur (RMT)

+31 6 538 444 53

Met Leidsche Rijn Makelaars starten wij een nieuw filiaal op een compleet nieuwe, bruisende locatie. 

Mijn leeftijd is mijn voordeel. Als makelaar, als taxateur, als vastgoedspecialist en kantooreigenaar. Mijn vaste klantenkring en netwerk spreidt zich uit over bijna heel Nederland. Vooral de complexere transacties en processen zijn bij aan het goede adres. Voor elke uitdaging is een oplossing. 

In dit mooie en gevarieerde vak staan voor mij de mensen centraal. De keer op keer blije klanten laten mij met plezier en passie weer nieuwe klanten aannemen.

Onze betrokkenheid

Thuis in de samenleving
Als Leidsche Rijn Makelaars voelen wij ons verbonden en betrokken, niet alleen in de woonomgeving, ook in de samenleving in en rondom Leidsche Rijn en Utrecht.

Teamsponsoring hockeyclub Rijnvliet meiden B1, C1 en D1.
Sport is passie, sport verbindt, sport is gezond. Sport zorgt voor vriendschap en voor respect. Daar willen wij aan bijdragen. Zodat iedereen mee kan doen, kan genieten van en kan winnen door sport.

HC Rijnvliet is een nieuwe hockeyclub in Leidsche Rijn dat gaat voor sportieve ontwikkelkansen en plezier voor iedereen. Als clubsponsor willen wij hun groeipotentie en ambitie ondersteunen.
En als trotse teamsponsor van meiden B1, meiden C1 en meiden D1 stimuleren wij deze toppers om iedere week een beetje beter te worden. Wij wensen jullie een sportief seizoen met mooie prestaties en veel sportplezier!

Vacatures en stage

Vacature: nieuwe binnendienst collega (V)

 

Leidsche Rijn Makelaars

Wij zijn een sterk groeiend, veelzijdige makelaarskantoor op een toplocatie in het bruisende Leidsche Rijn Centrum. We combineren marketing met de aankoop, verkoop en verhuur van woningen. Onze ambitie; alleen uiterst tevreden klanten! Dat maakt ons werk leuk en onze organisatie succesvol. Dan doen wij door, het leveren van full-service dienstverlening. Wij worden blij van het contact met klanten en onze collega makelaars en zetten daarbij graag een stapje extra om meer betrokkenheid en service te kunnen bieden.                                              

Wat ga je doen? 

Jij bent van nature positief ingesteld. Andere ervaren jou als een sociaal, communicatief sterk en een georganiseerd persoon. Dat is belangrijk want voor onze klanten ben je het eerste aanspreekpunt en het gezicht van de organisatie. In het kleine team dat we vormen draai je volledig mee in het online en offline makelaarsproces. Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor alle secretariële en administratieve werkzaamheden ondersteunend aan het aan- en verkoopproces. Daarbij is het belangrijk dat je zelfstandig en gestructureerd werkt zodat dossiers en documenten op orde zijn en alle digitale uitingen up-to-date zijn. Daarnaast zal je je samen met de makelaar gaan richten op de verdere uitbouw van de woningportefeuille van ons kantoor.

 Wat vragen wij van jou?

 • Een accurate en dienstverlenende persoonlijkheid;
 • Zelfstandig, gestructureerd en efficiënt in werkzaamheden;
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen in woord en geschrift;
 • Makkelijk en natuurlijk in de omgang met anderen;
 • Minimaal een MBO+ maar bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
 • Goed ontwikkelde digitale vaardigheden en handig met social media; facebook, linkedIn, instagram.
 • Een goed gevoel voor commercie;
 • Het liefst thuis of anders bekend in Leidsche Rijn en directe omgeving.

Wij bieden wij jou?

 • Een +/- 24 urige werkweek met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst;
 • Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie;
 • Ruimte voor eigen inbreng en samen met de buitendienst de organisatie te professionaliseren;
 • Een mooie werkplek op een toplocatie midden in het Centrum van Leidsche Rijn;
 • een moderne, dynamische en een op kwaliteit gerichte makelaardij met een divers aanbod;
 • Marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil je graag aan de slag? Stuur dan je reactie met motivatie en CV naar bertjan@leidscherijnmakelaars.nl. Voor vragen mag je ook bellen met ons kantoor 030 8782514. De vacature sluit op 3 oktober 2021

Stagiere Social Media & Webdesign

Voor de verdere uitbouw van onze social media activiteiten en het beter uitbouwen van onze nieuwe website zijn wij op zoek naar een student die hiermee zijn of haar stage kan en mag vervullen. Sluit deze stageplaats aan bij jouw opleiding dan zijn wij op zoek naar jou. De activiteiten vinden plaats vanuit ons prachtige kantoor in het bruisende centrum van Leidsche Rijn. Wij stellen het op prijs dat je ook in de omgeving Utrecht woonachtig bent. Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct en stuur je CV per e-mail naar: 

info@leidscherijnmakelaars.nl

Stagiere Makelaardij

Wij hebben één stage plaats beschikbaar voor een HBO student Vastgoed & Makelaardij. De lat ligt hoog bij dit full service NVM kantoor waar wij de verkoop, de aankoop, (ver)huur en taxaties verzorgen voor onze klanten. Daarnaast verwachten wij dat je woonachtig bent in Utrecht of omgeving. Wil jij werken in de gewilde wijk Leidsche Rijn en denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct en stuur je CV per e-mail naar