Kwaliteit en veelzijdigheid

Leidsche Rijn makelaars is een full service, veelzijdig NVM-makelaarskantoor. Wij leveren maatwerk gericht op maximaal resultaat en uiterst tevreden klanten. Je kan bij ons terecht voor:
• Aankoopbemiddeling
• Gratis waardebepaling en vrijblijvend informatiegesprek bij verkoop
• Verkoopbemiddeling
• Verhuur- en aanhuurbemiddeling
• NWWI-taxaties
• Overige taxaties en waardeverklaringen
• Advies over projectontwikkeling
• Algemene adviezen over onroerende zaken en duurzaamheid

StockSnap_HR14ZM8N70 kopie

Zorgeloos naar succes

Met de aan- of verkoop van een woning sta je voor een impactvolle verandering. Voor vele een niet-alledaags proces waarbij juridische, bouwkundige en commerciële deskundigheid onmisbaar is. Een goede makelaar overziet het geheel en weet op het juiste moment de risico’s te beperken, teleurstellingen te voorkomen en de kansen te benutten!

Leidsche Rijn Makelaars is een team met ambitie gekenmerkt door een professionele en een soms vernieuwende aanpak. Met onze kennis en ervaring kun je vertrouwen op een zorgeloos proces en een succesvol en verrijkend resultaat. Daarbij is integriteit en deskundigheid de standaard. Maar wij doen meer. Met uitgesproken passie en plezier gaan wij visiegericht te werk; verbinden is verrijken.

Verbinden is verrijken

Wij begrijpen dat wonen steeds complexer wordt. ‘Thuis’ is de plek waar je samenkomt, werkt, leert, sport, ontspant en recreëert. 

Met onze creativiteit en inzicht brengen wij mensen, wensen en woningen dichter bij elkaar. Hoe beter de match, des beter de deal. Wij hebben exclusief tijd en aandacht voor iedereen. Zowel onze klanten als potentiele kopers kunnen rekenen op een persoonlijke en betrokken aanpak. Wij streven naar uiterst tevreden klanten en een deal waar alle partijen blij mee zijn, nu en straks. Dat is de beste opbrengst.

Utrecht en omgeving

Al in de ontwerpfase van Leidsche Rijn, zagen wij het bruisende toekomstperspectief van deze Utrechtse wijk. Wij zijn hier dan ook niet voor niets gestart als één van de eerste makelaarskantoren. Maar wij bestaan al veel langer, sinds 1936 zijn wij met de grootste kennis actief in Utrecht stad en de regio. Hier wonen en werken wij. Wij kennen de markt, de stad, de omgeving en de mensen. Wij weten wij waar we het over hebben én waar we het moeten zoeken.

Team Leidsche Rijn Makelaars

Welkom bij Leidsche Rijn makelaars. Wij staan voor u klaar. Betrouwbare informatie en koffie is gratis.

Reinier Rijke

NVM makelaar & taxateur (RMT)

+31 6 538 444 53

Mijn leeftijd is mijn voordeel. Als makelaar, als taxateur, als vastgoedspecialist en kantooreigenaar. Mijn vaste klantenkring en netwerk spreidt zich uit over bijna heel Nederland. Vooral de complexere transacties en processen zij bij aan het goede adres. Voor elke uitdaging is een oplossing. 

Met Leidsche Rijn Makelaars start ik een nieuw kantoor op een compleet nieuwe, bruisende locatie. 

In dit mooie en gevarieerde vak staan voor mij de mensen centraal. De keer op keer blije klanten laten mij met plezier en passie weer nieuwe klanten aannemen.

Bert Jan Kusters

NVM Makelaar (K-RMT)

+31 6 13 999 887

Hoe ik in de wedstrijd sta? Een sportieve aanpak, gericht op een krachtig resultaat, en winnen!

Dat typeert mij, in mijn werk maar ook op het hockeyveld of in de bergen; het liefst fietsend omhoog en skiënd naar beneden.  

Bij Leidsche Rijn Makelaars is het mijn combinatie van kennis, inzicht en creativiteit, waarmee ik een  bewijsbare meerwaarde kan leveren door ook  onopgemerkte kansen te benutten. 

Met uitgesproken plezier werk ik op een professionele en vernieuwende manier aan dit mooie vak en aan dit bloeiende ‘kantoor’, waarmee ik in de toekomst nog vele dromen wil verwezenlijken.

Onze betrokkenheid

Thuis in de samenleving
Als Leidsche Rijn Makelaars voelen wij ons verbonden en betrokken, niet alleen in de woonomgeving, ook in de samenleving in en rondom Leidsche Rijn en Utrecht.

Teamsponsoring hockeyclub Rijnvliet meiden B1, C1 en D1.
Sport is passie, sport verbindt, sport is gezond. Sport zorgt voor vriendschap en voor respect. Daar willen wij aan bijdragen. Zodat iedereen mee kan doen, kan genieten van en kan winnen door sport.

HC Rijnvliet is een nieuwe hockeyclub in Leidsche Rijn dat gaat voor sportieve ontwikkelkansen en plezier voor iedereen. Als clubsponsor willen wij hun groeipotentie en ambitie ondersteunen.
En als trotse teamsponsor van meiden B1, meiden C1 en meiden D1 stimuleren wij deze toppers om iedere week een beetje beter te worden. Wij wensen jullie een sportief seizoen met mooie prestaties en veel sportplezier!

Stageplekken / vacatures

Stagiere Social Media & Webdesign

Voor de verdere uitbouw van onze social media activiteiten en het beter uitbouwen van onze nieuwe website zijn wij op zoek naar een student die hiermee zijn of haar stage kan en mag vervullen. Sluit deze stageplaats aan bij jouw opleiding dan zijn wij op zoek naar jou. De activiteiten vinden plaats vanuit ons prachtige kantoor in het bruisende centrum van Leidsche Rijn. Wij stellen het op prijs dat je ook in de omgeving Utrecht woonachtig bent. Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct en stuur je CV per e-mail naar: 

info@leidscherijnmakelaars.nl

Stagiere Makelaardij

Wij hebben één stage plaats beschikbaar voor een HBO student Vastgoed & Makelaardij. De lat ligt hoog bij dit full service NVM kantoor waar wij de verkoop, de aankoop, (ver)huur en taxaties verzorgen voor onze klanten. Daarnaast verwachten wij dat je woonachtig bent in Utrecht of omgeving. Wil jij werken in de gewilde wijk Leidsche Rijn en denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct en stuur je CV per e-mail naar