Ik wil mijn woning verkopen​

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling

Daarbij vestrekken wij  marktinformatie en verkoopadvies op maat.

Ik wil een woning kopen

Via ons krijg je een gratis zoekprofiel. 

Zo weet je eerder wat er op Funda komt. En er zijn meer mogelijkheden om je aankoopkanssen te vergroten. 

Ik wil mijn woning laten taxeren

Verhuizen, verbouwen of (her-)financieren? 

Wij leveren maatwerk taxaties van woonhuizen en appartementen. Met of zonder NWWI-validatie en met of zonder toekomstige verbouwing.

Ik wil mijn (2e, 3e,) woning verhuren

Hoe kom ik aan betrouwbare huurders, een veilig contract en een mooi rendement? 

Wij (her-)kennen kanssen en valkuilen en rekenen met je mee.

Ik wil mijn woning (duurzaam) aanpassen

Wij komen vrijblijvend bij je langs voor maatwerk advies.

Werkruimte aan huis creëren, verduurzamen, waarde vermeerderen of de ruimtes (her-)verdelen?

Ik wil mijn woning (her-) financieren

Gratis vooronderzoek met financieel advies.

Ontdek jouw financiële mogelijkheden, passend bij  jullie persoonlijke wensen. Kies voor een onafhankelijke hypotheek.

Woning taxatie(s)

Snelle en deskundige taxatie(s)

Binnenkort verhuizen of verbouwen? 
Door middel van een taxatierapport weet je precies de waarde van je (toekomstige) woning. Daarnaast worden alle bijzonderheden van de woning vastgelegd. Ga je verbouwen? Dan wordt in een taxatierapport de meerwaarde van de woning na verbouwing vastgesteld. 

Wij verrichten taxaties in opdracht van particulieren, banken en andere financiële instellingen. Ieder object benaderen wij kritisch doch genuanceerd waarbij de waarde met grote zorgvuldigheid en deskundigheid wordt vastgesteld. Dankzij jaarlijkse educatie, actuele kennis van de markt en vooral jarenlange ervaring kunnen wij een hoogwaardig taxatierapport garanderen. 

NWWI validatie 
Onze taxaties zijn NWWI gevalideerd. Dit instituut valideert taxatierapporten die zijn opgesteld door de aangesloten taxateurs en controleert of het voldoet aan de richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld. Dit maakt het rapport objectief en betrouwbaar.

Woning verhuren

Rendement uit verhuur?

Wil je rendement halen uit jouw 2e of 3e woning? Of ga je voor langere tijd weg en kan je de mogelijke inkomsten van je eigen woning goed gebruiken?

Wij bemiddelen, screenen, contracteren en begeleiden bij particuliere verhuur.

Een verhuurconstructie is maatwerk, het levert huurinkomsten op maar ook risico’s. Er zijn verschillende soorten huurdersdoelgroepen die qua opbrengst maar ook  juridisch (contractueel) van elkaar verschillen. Denk hierbij aan expads, gezinnen, studenten, alleenstaanden, starters, of mensen die een overbruggingwoning zoeken i.v.m. nieuwbouwvertraging. Voor veel particuliere verhuurders is de mogelijkheid om het huurcontract tijdig te kunnen beëindigen een belangrijke voorwaarde. 

Het is verstandig om als verhuurder duidelijk voor ogen te hebben wat je wil bereiken en tegen welke risico’s. Wij (her-)kennen kanssen en valkuilen en rekenen met je mee. Wij adviseren je bij het maken van de juiste keuzes en helpen, gelet op jouw specifieke wensen, bij het vinden van een veilige en passende verhuurconstructie. 

(Her)financieren

Onafhankelijk hypotheekadvies

Huis kopen? Na het tekenen van een koopcontract zullen er grote financiële beslissingen genomen moeten worden. Het is daarom belangrijk dat dit weloverwogen en met de juiste advisering gebeurt. Finagarant helpt jou bij het kiezen van de hypotheek en verzekeringen die passen bij jouw wensen en voorkeuren.

Finagarant garandeert je onafhankelijk advies met betrekking tot uw hypotheek. Wij zijn in staat om voor jou alle banken en verzekeraars in Nederland te raadplegen om zo de meest geschikte partij voor te vinden. Hierdoor krijgt je de scherpste tarieven en beste voorwaarden.

Daarnaast bent je bij Finagarant ook voor persoonlijk financieel advies aan het goede adres. Denkt hierbij aan pensioenen en verzekeringen, maar ook aan het kritisch bekijken of het mogelijk is om jouw hypotheek te verhogen wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan verbouwen. Ook bij Finagarant ben je vrijblijvend welkom voor een kennismakingsgesprek, waarbij je gelijk inzicht krijgt hoe je er voor staat.  Wij helpen je graag!