Welkom in Leidsche Rijn (centrum)

Al in de ontwerpfase van Leidsche Rijn, zagen wij het bruisende toekomstperspectief van deze Utrechtse wijk. Wij zijn hier dan ook niet voor niets gestart als één van de eerste makelaarskantoren. Wij kennen de markt, de stad, de omgeving en de mensen. Wij weten wij waar we het over hebben én waar we het moeten zoeken. Welkom in Leidsche Rijn!

De wijk Leidsche Rijn heeft alles te bieden wat je maar kunt wensen; denk hierbij aan het bruisende winkelcentrum van Leidsche Rijn en Terwijde met een keur aan winkels en restaurants. Beide winkelcentra zijn voorzien van een eigen treinstation dat je in 5 minuten naar Utrecht Centraal brengt. Ga je liever met de fiets? Dan ben je in 15 minuten in hartje binnenstad Utrecht. Leidsche Rijn is voorzien van lange fietsvriendelijke fietswegen waar de fiets voorrang geniet op autoverkeer. Ook met de auto ben je makkelijk en snel op pad. De uitvalswegen A2 en A12 zijn gemakkelijk bereikbaar. 

Het leven is hier meer dan compleet. De architectuur is veelzijdig. Faciliteiten zijn er in overvloed, denk hierbij aan winkels, scholen, sportverenigingen, biscoop, voetbal-, tennis-, hockey- en golfvereniging, maar ook in het Máximapark met haar kilometers lange recreatiestrook ‘Het Lint’ geniet je al fietsend of lopend van alle sportieve en recreatieve mogelijkheden die het park te bieden heeft. Houdt je meer van water? Fiets of vaar dan eens naar de haarrijnse plas met haar sfeervolle en gezellige strandtent.