Contact

Bereikbaarheid is belangrijk. Het treinstation is op loopafstand. De bushalte (lijn 5, 11, 48, 73) en een  fietsenstalling bevinden zich direct voor de deur. En gratis parkeren kan onder het winkelcentrum in de parkeergarage van de Jumbo (max. 2 uur) of gratis in de wijk tegenover ons kantoor. 

Telefoon / e-mail;

Tel: +31 30 878 25 14 info@leidscherijnmakelaars.nl

Adres

Grauwaartsingel 444, 3541 DA Utrecht

Openingstijden

Ma t/m vrij: 9:00 – 17:00
Za en ’s avonds op afspraak

Team Leidsche Rijn Makelaars

Welkom bij Leidsche Rijn makelaars. Wij staan voor u klaar. Betrouwbare informatie en koffie is gratis.

Reinier Rijke

NVM makelaar & taxateur (RMT)

+31 6 538 444 53

Bert Jan Kusters

NVM Makelaar (K-RMT)

+31 6 13 999 887

Stageplekken / vacatures

Stagiere Social Media & Webdesign

Voor de verdere uitbouw van onze social media activiteiten en het beter uitbouwen van onze nieuwe website zijn wij op zoek naar een student die hiermee zijn of haar stage kan en mag vervullen. Sluit deze stageplaats aan bij jouw opleiding dan zijn wij op zoek naar jou. De activiteiten vinden plaats vanuit ons prachtige kantoor in het bruisende centrum van Leidsche Rijn. Wij stellen het op prijs dat je ook in de omgeving Utrecht woonachtig bent. Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct en stuur je CV per e-mail naar: 

info@leidscherijnmakelaars.nl

Stagiere Makelaardij

Wij hebben één stage plaats beschikbaar voor een HBO student Vastgoed & Makelaardij. De lat ligt hoog bij dit full service NVM kantoor waar wij de verkoop, de aankoop, (ver)huur en taxaties verzorgen voor onze klanten. Daarnaast verwachten wij dat je woonachtig bent in Utrecht of omgeving. Wil jij werken in de gewilde wijk Leidsche Rijn en denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct en stuur je CV per e-mail naar